Print Options:

Brownies

Yields1 Serving

 8 Egg
 9 dl Sukker
 200 g Mørk sjokolade
 400 g Smør
 10 ss Bakekakao
 5 dl Mel, evt. glutenfritt
 2 ts Vaniljesukker
1

Sett ovnen til 180C, under-over varme
Kle en langpanne (cirka 35cm x 28cm) med bakepapir

2

Pisk egg og sukker sammen til kvit.

3

Smelt smør i en kjele på middels varmen. Ta av varmen og tilsett sjokoladen.
Rør sammen med egg og smør.

4

Bland melet, bakekakaoen og vaniljesukker. Bland sammen med resten av ingrediensene.

5

Hel deigen opp i langpannen og steike til hard på toppen, men ikkje heilt gjennomsteikt. Dette variere fra panne til panne. Alt fra 25min til 40min.
Lykke til!!

6

La kaka kjøle ned i panna. Dryss med melis før servering.