Unboxing

Det er mange som lurer på kva eg gjer når både hotellet og butikken er stengt om vinteren. Ærlig talt, lurer eg ofte på det same, særlig når våren kjem og vinteren har fykt forbi.

Denne veka fokuserer eg på butikken. På søndag denne veka skal butikken være open, med litt Halloween tema. Eg har tenkt å ikkje stresse, og heller kose meg med forberedelsene. Pynten er kjøpt, hekse-hua ligg klar og menyen er nokså bestemt, men først er det ein heil haug med nyankomen porselen frå England å pakke ut.

Eg er ikkje sjokkert at det er populært med «unboxing» på YouTube – filmer av folk som pakker ut nye ting – særlig nye telefoner.  For kvar ein boks, det var spennande å sjå kva som var gøymt mellom all bobleplasten.

Der låg masse fint frå Royal Albert, – nye porselen, sendt direkte frå fabrikken i England, ein av dei største porselen produsentene i England.

Så no har eg fått pakka ut, prisa alt og sett det på plass på hyller og bord i krinkel og krok på butikken.

Det var dagens jobb ferdig gjort. I morgen fortset eg med Halloween forberedelsane. Det blir kanskje ein tur til Stryn. Halloween-suppe må vi ha må menyen, då jakter eg etter butternut squash og gresskar (søtpotet og gulrøtene er allereie kjøpt på Buda). Så går no dagane …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *